Få hjælp til…

Psykoterapi kan være en hjælp til at skabe bevægelse i noget, som opleves fastlåst. Det kan både være hjælpsomt, når det handler om psykiske sygdomme, og når det føles som om, livet slår knuder.

Gennem samtaler tilbyder jeg hjælp til det, du kæmper med – uanset om du oplever det som store eller små problemer – privat eller arbejdsmæssigt.

Få hjælp til blandt andet:

 • tristhed
 • udbrændthed
 • stress
 • angst
 • selvværd
 • sorg
 • ensomhed
 • identitet og selvbillede
 • krise
 • traumer
 • svære relationer (det kan være et barn, en forælder, kæreste, ægtefælle, familiemedlem eller et andet menneske, som er betydningsfuld for dig)

– eller hvad som helst, du oplever, som har fået en indflydelse i dit liv, og som du ønsker at undersøge nærmere.

.

Da jeg afslutter min uddannelse som psykoterapeut i 2021, modtager jeg stadig supervision på mine samtaler. Det betyder at jeg efter vores samtale får sparring gennem mine uddannelsesvejledere. Dette er med til at sikre kvaliteten i mine samtaler, samt at jeg vil sende dig videre til anden hjælp, hvis jeg vurderer at jeg ikke kan hjælpe dig.